Vi har kunder som ønsker å kjøbe bolig og andre som søker bolig både for kort og langtidsleie

Vi har kunder som ønsker å kjøbe bolig og andre som søker bolig både for kort og langtidsleie

Vi har kunder som ønsker å kjøbe bolig og andre som søker bolig både for kort og langtidsleie. Om dere vurderer å selge eller leie ut send oss gjerne en e-post til: info@conrisaproperties.com

Vi tilbyr taxi service til og fra Malaga flypass

Vii i Conrisa søker stadig samarbeidspartnere som kan forenkle hverdagen for våre kunder. Nylig har vi inngått en avtale med et større TAXI selskap i Malaga som har både vanlige drosjer og minibusser til disposisjon. Barneseter kan også leies separat.

De holder faster priser su du vet hva du skal betale ( ekstra kostnad vil tilkomme om dere velger betalingsveien ) Prisene under er fra flyplassen i Malaga hvor de venter på dere utenfor og tar dere til gitte destinasjoner:

Malaga sentrum 33 / 45
Torremolinos 25 / 35
Benalmadena 32 / 42
Fuengirola 50 / 60
Mijas costa 55 / 70
Elviria 65 / 90
Marbella 75 / 90
Puerto Banus 80 / 110
Nueva Andalucia og San Pedro 90 / 120
Benahavis 100 / 130
Atalaya og Estepona 110 / 140
Estepona Pueblo 120 / 150

For å garantere tilgjengelighet vær vennlig og bestill minimum 24 timer i forveien til e-post: conrisa@conrisa.com

Conrisa vokser – Ledig stilling

ny jobb i Spania

Conrisa har et stort skandinavisk marked og er på stadig utkikk etter kvalifiserte og motiverte medarbeidere. Vi er i disse dager på utkikk etter å forsterke vår stall med en skandinavisk talende medarbeider som har gode tekniske ferdigheter. Du bør ha kjennskap til konfigurering av rutere og aksesspunkt, oppsett av TV og lyd-anlegg samt gode dataferdigheter. Conrisa på sin side vil stå for nødvendig opplæring i prøveperioden.

Vi kan tilby konkurransedyktige lønns- og arbeidsvilkår samt en travel og spennende hverdag. Dersom du tror at dette er noe for deg ser vi gjerne at du sender en kort beskrivelse av deg selv samt din CV til conrisa@conrisa.com

Vintertilbud 2015 fra Conrisa

Conrisa vil denne vinteren tilby en flott pakkeløsning til alle nye og gamle kunder som ønsker seg et raskt og fleksibelt internett med god dekning i hele huset. Med i pakken følger også en IPTV mottaker som gir deg/dere muligheten til å se norske og andre nordiske TV kanaler (totalt godt over 100) og et titalls radiokanaler.

Conrisa kan også ordne med TVPakken inneholder følgende:

 • 3G eller 4G Modem med innebygget router (flyttbart)
 • IPTV mottaker inkl. alle nødvendige kabler

Pakkeprisen er kun 649€ !! Dersom du ønsker utkjøring, montering og «opplæring» til ønsket tidspunkt tilkommer et lite tillegg på 69€. Ring eller kontakt oss for å reservere din «Vinterpakke» i dag 🙂

NB! Reel hastighet er geografisk betinget. For å kunne gi deg konkrete verdier må vi først gjennomføre en uforpliktende måling hjemme hos deg. Vi kan selvsagt også ordne med lyd og bilde løsninger dersom det er ønskelig med en «totalpakke».

Spanske helligdager

Det finnes flere dager på den spanske kalenderen som er helligdager, enten det dreier seg om nasjonale, regionale eller lokale festdager.

De følgende helligdagene gjelder for hele landet i år 2014:

 • 1. januar, nyttårsdag.
 • 6. januar, herrens åpenbaring.
 • 17. april, skjærtorsdag (i hele Spania med unntak av Catalonia og Valencia-regionen).
 • 18. april, langfredag.
 • 1. mai, arbeidernes internasjonale kampdag.
 • 15. august, jomfru Marias opptagelse i himmelen.
 • 1. november, allehelgensdag.
 • 6. desember, Spanias grunnlovsdag.
 • 8. desember, jomfru Marias uplettede unnfangelse.
 • 25. desember, Kristi fødselsfest.

Sommertilbud 2014 fra Conrisa

Conrisa vil i sommer tilby en flott pakkeløsning til alle nye og gamle kunder som ønsker seg et raskt og fleksibelt internett med god dekning i hele huset. Med i pakken følger også en IPTV mottaker som gir deg/dere muligheten til å se norske og andre nordiske TV kanaler (totalt godt over 100) og et titalls radiokanaler.

Conrisa kan også ordne med TVPakken inneholder følgende:

 • 3G Modem med innebygget router (flyttbart)
 • Powerlinks med innebygget WiFi aksesspunkt
 • IPTV mottaker inkl. alle nødvendige kabler
 • Utkjøring, montering og «opplæring» til ønsket tidspunkt

Introduksjonspris i sommer er kun 999€ !! Ring eller kontakt oss for å bestille din «Sommerpakke» i dag 🙂

NB! Reel hastighet er geografisk betinget. For å kunne gi deg konkrete verdier må vi først gjennomføre en uforpliktende måling hjemme hos deg. Vi kan selvsagt også ordne med lyd og bilde løsninger dersom det er ønskelig med en «totalpakke».

Slik fjerner du verktøylinjene

Sliter du med å bli kvitt uønskede verktøylinjer? Her er løsningen du har vært på utkikk etter.Sliter du med å bli kvitt uønskede verktøylinjer? Her er løsningen du har vært på utkikk etter.

Det finnes et utall verktøylinjer («toolbars») som er laget for å ligge under adresselinjen i nettleseren din og gi deg enklere tilgang til enkelte funksjoner.

De fleste av dem er harmløse og installeres ofte sammen med andre programmer. Noen kan til og med ha et snev av nytte ved seg, og hvis du ikke liker dem kan du enkelt fjerne dem ved å høyreklikke på menylinjen, og fjerne haken til venstre i hurtigmenyen som dukker opp.

Men det finnes også verktøylinjer som installeres uten at du har bedt om det, og som først og fremst er laget for å spionere på nettaktiviteten din, presentere pop-up-reklame i tide og utide, og sende deg til sider du slett ikke har hatt intensjoner om å besøke.

Slik fjerner du dem

Det lille gratisprogrammet Toolbar Cleaner har vist seg å være en av de enkleste måtene å fjerne uønskede verktøylinjer på. Alt du trenger å gjøre er:

1. Last ned programmet fra toolbarcleaner.com.

2. Kjør programmet. Det vil oppdage eventuelle verktøylinjer automatisk.

3. Kryss av for verktøylinjene du ønsker å fjerne, og trykk på remove-knappen. Resten går forhåpentligvis av seg selv.

Ikke bare verktøylinjer

Toolbar Cleaner fjerner ikke bare verktøylinjer, men også uønskede apper i Chrome, og såkalte Browser Helper Objects i Internet Explorer, som i visse tilfeller kan ta fullstendig styring av nettleseren. Programmet fungerer mot Internet Explorer, Firefox og Chrome, og er helt gratis.

TV via internett

Som mange av våre kunder allerede har erfart går det ikke lenger ann å se norsk TV via satelitt. Samtlige alternativer per dags dato kjører TV signalet over internett. Vår bestselger, IP TV, gir deg i dag tilgang til over 80 nordiske TV-kanaler samt over 10 skandinaviske radio kanaler.

Ta kontakt med oss i dag på telefon +34 902 02 71 78 eller via vårt kontaktskjema for mer informasjon og/eller bestilling. Vi ordner alt for deg fra bestilling av internett til oppkobling, testing/opplæring og oppfølging. Om ønskelig er du selvsagt hjertelig velkommen til en uforpliktende demonstrasjon og prat i våre hyggelige lokaler i La Cala.